logo.gif
     קטגוריות
דף הבית אודותינו משווקים מורשים מעבדות שירות פרסומי מדיה מהעיתונות מתכונים צור קשר English
  
  חיפוש
חיפוש לפי קטגוריה
תת קטגוריה
  מבזקים
    קציצות בקר ברוטב עגבניות+ אורז לבן
 

מרכיבים:

לקציצות:

1/2 ק"ג בשר טחון

1/2 כוס פירורי לחם

1 בצל, קלוף וחתוך לרבעים

3 שיני שום, קלופות

1 חבילה פטרוזיליה/ כוסברה

1 ו-1/2 כפיות מלח

1/2 כפית פלפל שחור

 

לרוטב:

3 כפות שמן זית

1 בצל גדול, קצוץ

4 שיני שום, כתושות

1/2 כפית פלפל שאטה גרוס

100 גרם רסק עגבניות

4 עגבניות שלמות קלופות

1 כף סוכר

2 כפיות מלח

1/2 כפית פלפל שחור

 

אופן ההכנה:

-          במעבד מזון, טוחנים פירורי לחם, בצל, שום ועשבי תיבול. מעבירים לקערה גדולה, מוסיפים בשר טחון, מלח ופלפל ומערבבים היטב בעזרת הידיים.

-          מקררים את התערובת במקרר לפחות חצי שעה.

-          מרפדים תבנית בנייר אפייה, ובידיים רטובות יוצרים קציצות בגודל כדורי פינג פונג ומניחים בתבנית.

-          מכינים את הרוטב: במחבת סוטאז' או בסיר גדול מחממים שמן זית. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שקיפות. מוסיפים שום ופלפל שאטה גרוס ומטגנים כדקה.

-          במעבד המזון- טוחנים את העגבניות השלמות (קלופות) לרסק חלק.

-          מוסיפים למחבת רסק עגבניות, עגבניות טחונות, תבלינים ועשבי תיבול קצוצים ומעלים לרתיחה.

-          ברתיחה, מוסיפים את הקציצות ומוודאים שהקציצות שקועות ברוטב. אם חסר, מוסיפים מעט מים רותחים לסיר.

-          מבשלים על אש קטנה עם מכסה במשך שעה אחת. לאחר שעה, מסירים את המכסה ומבשלים עוד כשעה. טועמים ומתקנים תיבול.

להגשה: אורז לבן, פסטה או פתיתים.


המשך...
 
    שייק ירוק לאחרי אימון כושר
 

מרכיבים:

2 כוסות עלי תרד טריים

1 תפוח, ללא ליבה וגרעינים

1 קיווי, קלוף וחתוך לרבעים

1 גבעול סלרי, חתוך למקטעים

2 כפות אבקת חלבון בטעם וניל

1 כוס מיץ תפוזים

1 כוס קוביות קרח

אופן ההכנה:

-          שמים את כל המרכיבים בקונג פו, משתמשים בפונקציית האולטרה בלנדר וטוחנים כחצי דקה.

-          מוזגים לכוסות.

המשך...
 
    פסטה צבעונית ברוטב שמן זית, פטריות ועגבניות שרי
 

מרכיבים לבצק הפסטה:

300 גר' קמח

2 ביצים

2 כף שמן זית

1 כפית מלח

לרוטב:

3 כפות שמן זית

2 שיני שום, פרוסות

1 פלפל צ'ילי אדום חריף, פרוס לעיגולים דקים

15 עגבניות שרי, חצויות

1/4 כוס יין לבן

צרור בזיליקום

1-2 כפיות מלח

100 גרם פרמז'ן מגורר ועוד 50 גרם להגשה

אופן ההכנה:

מכינים את הפסטה:

שמים את כל רכיבי הפסטה במכונת הפסטה. מעבדים עד שנוצר בצק. אם הבצק יבש, מוסיפים קצת מים קרים. אם רטוב מדי, מוסיפים מעט קמח.

מוציאים את הבצק מהמקרר. בעזרת מכונת הפסטה, מכניסים את הבצק לפתח הרחב ומסובבים את הגלגלת ליצירת צורות הפסטה הרצויות.

מכינים את הרוטב: מחממים שמן זית במחבת סוטאז' גדולה. מוסיפים שום, צ'ילי חריף ועגבניות שרי ומטגנים כדקה עד שהעגבניות מתרככות מעט. מוסיפים את היין, ומעט בזיליקום , המלח והפלפל ומערבבים היטב.

מרתיחים סיר עם 3 ליטר מים ו-1 כפית מלח, וכשהמים רותחים, מבשלים את הפסטה הטרייה כ1-2 דקות. שומרים 1/2 כוס ממי הבישול של הפסטה, מסננים את הפסטה ומוסיפים לרוטב יחד עם הכוס של מי הבישול. מערבבים היטב. מגישים בתוספת פרמז'ן מגורר מלמעלה ועלי בזיליקום טרי.

המשך...
 
    עוגת שוקולד עסיסית
 

מצרכים

1 כוס שמן

4 ביצים

2 כוסות סוכר

1/2 כוס אבקת קקאו

כוס קמח תופח או קמח רגיל וכפית אבקת אפייה

חצי מיכל שמנת מתוקה/שמנת לבישול/חצי כוס חלב (או שמנת צמחית/מיץ תפוזים/מים אם רוצים פרווה)

מצרכים לציפוי:

1 חבילה שוקולד מריר

החצי השני של השמנת המתוקה/שמנת לבישול/50 גרם מרגרינה לגרסה פרווה

אופן ההכנה:

1.      מחממים תנור ל-170 מעלות.

2.      מערבבים במיקסר כוס שמן, 4 ביצים, 2 כוסות סוכר, 1/2 כוס קקאו וכוס קמח תופח.

3.      מוסיפים 1/2 כוס שמנת מתוקה או נוזל אחר ומערבבים.

4.      שופכים לתבנית משומנת קלות ואופים למשך 30-40 דקות. בודקים בעזרת קיסם - אם הוא יוצא יבש העוגה מוכנה.

5.      להכנת הציפוי: מרתיחים את יתרת השמנת במיקרוגל או בסיר קטן. שוברים את השוקולד בקערה ומוזגים מעליו את השמנת הרותחת. מערבבים היטב לקבלת לציפוי שוקולד חלק ומבריק. שופכים על העוגה כשהציפוי עדיין חם והעוגה חמה גם כן.

6.      כשהעוגה מתקררת קצת, מכסים בניילון נצמד או נייר כסף ושומרים במקרר.

להגשה: סירופ שוקולד וגלידה וניל

המשך...
 
    שניצלונים עם צ'יפס זיגזג
 

לצפייה במתכון: https://www.youtube.com/watch?v=F9jsLrNJXd8

מרכיבים:

לצ'יפס:

4 בטטות

לשניצלונים:

600 גרם פילה עוף

3 ביצים

1 כפית חרדל

1 כפית מלח

1 כפית פפריקה מתוקה

1 חבילה פירורי לחם

1/2 כוס שומשום

אופן ההכנה:

-          מחממים את הטוסטר אובן לטמפרטורה של 180 מעלות במצב טורבו.

-          מקלפים את הבטטות ופורסים לצורת זיגזג באמצעות חותכן זיגזג.

-          מערבבים בקערה ביצים, חרדל, מלח ופפריקה מתוקה. מכניסים לתערובת את העוף ומערבבים היטב.

-          בקערה גדולה אחרת מערבבים פירורי לחם ושומשום.

-          מעבירים בכל פעם 7-8 פילה עוף מתערובת הביצה לתערובת פירורי הלחם, מצפים אותם היטב ומניחים בצד. חוזרים על הפעולה עם כל העוף.

-          שמים את הצ'יפס בסל הבריאות המסתובב. אופים כ-30-40 דקות, עד שהצ'יפס משחים ונעשה פריך

-          את השניצלונים מניחים על התבנית התחתונה עד שהשניצלונים עשויים וקריספיים.

-          מגישים לצד קטשופ, מיונז או כל רוטב אחר שאוהבים.

המשך...
 
                           
              © כל הזכויות שמורות לחברת יוסף חיים יבוא ושיווק בע"מ
 
11.jpg